TERCERA SESSIÓ (Laia Sanchez Ocaña)



         22/01/21 


La frase de la tercera classe va ser : "Una vegada li van preguntar a un cent-peus en quin ordre movia les potes al caminar. A partir d'aquell dia el cen-peus no va saber caminar".

Vam començar amb una pregunta; què és projectar la veu? 

Després, arrel de la pregunta, es va parlar d'un segon recurs per projectar, els paràmetres de la veu. Treballar a partir de la pelvis és molt important per la veu, ja que el seu inici està a baix del ventre, no a les cordes. Això em va sorprendre molt, perquè sempre he cregut que l'inici de la veu estava a les cordes i no pas al ventre. 

Per posar-ho a prova, vam realitzar una pràctica física, tots i totes vàrem dir "tist tists" mentre ens tocàvem el ventre. Allà, es va veure que el ventre es movia quan parlàvem. En aquesta prova estàvem tots a la cadira. A continuació, ens va fer posar drets i dir el mateix i veure si notàvem alguna diferència. Posteriorment a tot això, ens vam estirar al terra per notar la nostra pelvis. 

Amb les proves del ventre acabat, vam fer exercicis amb la lletra R. El que es tractava era moure el dit com tu volguessis mentres deies la lletra r, la gràcia de l'exercici era veure com depenent del moviment del dit, la pronunciació de la r anava canviant. 

Per acabar, la professora, ens va separar per grups petits per fer l'última activitat. 

El que haviem de fer era dir la frase " cega cega lliga lliga porta blat a la botiga" mentre fèiem veure que encistellàvem una pilota de bàsquet. I per últim, tornar a repetir la mateixa frase però, en comptes d'encistellar una pilota, havíem de fer com si estiguéssim aguantant una pantalla. 






Comentaris