QUARTA SESSIÓ (Laia Sanchez Ocaña)



      29/01/2021 

La frase d'aquest divendres va ser "La respiración es esa nave frágil que nos conduce del nacimiento a la muerte”.

Els primers minuts de la classe es van dedicar a deixar entrar l'aire i tocar-nos el ventre. A partir d'aquesta acció, la professora anava preguntant en quina part del ventre notàvem la resipiració i extreia conclusions. 
Després, vam fer part de la respiració estirats. Al acabar vam tornar agfar aire i haviem d'estar atents i atentes per veure com canvia quan inspirem i expirem i el moviment del ventre. Havíem d'explicar la nostra sensació a la professora i ella ho dibuixava. 

Al acabar amb aquesta mena d'activitat, la professora Cicilia ens va dir que la respiració està controlada pel sistema nerviós i funciona sense forçar, tot i que es pot canviar conscientment. 

*Qui deixa entrar aire pot agafar aire consistent.
Una manera de dir que estàs agafant molt d'aire és quan estàs llegint un text i et quedes sense respiració. 

Al acabar aquesta explicació, vam fer un exercici de lumbars. 
Vam fer un altre exercici, aquest una mica més peculiar. El que s'havia de fer era posar-se de quatre potes amb el cap a terra, després a la japonesa i bordar com un gos i després dir els dies de la setmana amb les mateixes posicions. L'objectiu d'aquest exercici era veure i notar el moviment del ventre i com s'agafa la respiració. 


Per acabar, la professora va trobar convenient dividir la classe entre grups de 8 minuts. Amb aquest grups ens vam posar de quatre grapes i dir els dies de la setmana i després fer l'exercici de la "r" que ja havíem realitzat a les classes anteriors. 

I per la setmana que ve, comunicarem amb el gest. 



Comentaris