SETENA SESSIÓ (Laia Sanchez Ocaña)

 


       26/02/21

En aquesta sessió la vam fer de forma presencial per primera vegada en tot el que portem d'assignatura, així que ho vam fer en directe. Per començar, vam fer com treballar l'amplificació de la veu. Un cop estàvem totes per tot el gimnàs amb esterilles, ens vam estirar a terra i la professora ens va dir que fóssim conscients dels punts de contacte i de la nostra respiració. 


A l'acabar, vam seguir amb emetre diferents sons per veure com la boca funciona d'amplificador de la nostra pròpia veu. Per veure-ho, vam fer el so "nnnnn". Després vam escalfar el cos a partir de moviments: fer un cercle  amb els nostres braços, córrer, etc.

A continuació vam comentar els vídeos que havíem de mirar per la sessió. 
- "opera en texans": home tocava el piano enmig del centre de Barcelona, jugava amb els paràmetres de la veu.  També presenta unes cantants d'òpera i es veu el control que tenen amb la seva veu. 
- "30 minuts": La persona que apareixia no utilitzava aquests paràmatres. Es va fer dens per mirar
- "Fotografies": No mira a la càmera i això va ser un defecte, però ho va millorar per la seva gesticulació.

Després de comentar-los, vam seguir amb els sons amb les diferents vocals. Havíem de seure a la japonesa o en un banc i dir "na, ne, ni, no i nu" i després dir el nom i cognom (Laia Sanchez).
Després dir bon dia dues vegades acompanyat dels cercles amb els braços que hem fet anteriorment. 

Per acabar, cadascú va dir la frase que tenia preparada tres vegades amb tons diferents. 









Comentaris