VUITENA SESSIÓ (Laia Sanchez Ocaña)

 


05/03/21

Aquesta és la segona sessió que hem fet presencial i l'última abans de l'examen tipo test. 

Vam començar amb els punts de contacte i la respiració, ja que és bàsic. El que havíem de fer era omplir el volum del cos pels costats, darrere i davant i recolzar els llocs que no tinguessin conacte amb el terra. 

Després de realitzar aquest exercici, la professora ens va demanar que féssim expressions amb la cara i moure el nostre cos, tot això per activar els músculs i la circulació.


A continuació, vam repassar els recursos per projectar; dir els dies de la setmana acompanyats de l'exercici físic, que era posar-se de quatre potes i amb el cap a terra i anar canviant de posicions quan canviàvem de dies cada dos, és a dir, dilluns i dimarts una posició, dimecres i dijous una altre etc...

Seguidament, vam dir un balboteig. "Pere paret pintor, pinta pots i potinguetes per posar-li pebre picant" el vam repetir una sèrie de vegades tots i totes les companyes repartides per la classe. 

Després, vam dir les vocals del nostre nom i cognom, en el meu cas seria "aia ae", a continuació vam fer el mateix però afegint amb el mateix to i melodia el nom complet (congnom). Tot això amb l'obejctiu de projectar la veu i activar-la. 

Quan vam acabar aquest exercici, vam fer un altre amb la lletra R. Vam fer una melodia "rrrr", en l'escala octava havíem de jugar amb el volum. També ens va fer explicar alguna cosa per practicar la comunicació davant del públic. 

Vam haver de dir una frase amb un to de veu elevat i jugant amb els paràmetres de la veu (ritme, intensitat, to, altura...) i posar-hi intenció, gesticulació i actitud corporal. 

Per acabar, vam dir una melodia amb el so "la la la" per, una altre vegada, activar la veu. 



Comentaris